Sådan laver du tarteletter

Se, hvordan du kan lave dine egne, lækre hjemmelavede tarteletter med hønsekød. Det er ikke spor svært, og det behøver ikke tage særligt lang tid at lave.

Ingredienser:
4 tarteletter
Bouillion:
4 dl Kogende vand
1 kyllingeterning eller kyllingefond

Opbagning:
50g smør
ca. 2 spsk hvedemel
1/2 dl aspargesvand

Fyld:
250 g aspargessnitter
100 g kyllingekød i tern

Fremgangsmåde:
Smøret smeltes i en gryde, og melet tilsættes og røres godt ud. Bouillionen tilsættes og der røres godt igennem, mens sovsen koger op – lad den koge godt igennem. Asparges og kyllingekød tilsættes, og det hele varmes godt igennem.

Tarteletterne lunes i ovn ved ca. 100 grader, og fyldet fyldes i.

Se, hvad vi ellers skriver om: #vejledning, #tv og #opskrifter