Sådan laver du karrysild
Se, hvordan du kan lave dine egne karrysild. Det er ikke så svært, og med dine egne karrysild har du mulighed for at tilpasse smagen, så du får præcis den karrysalat, du foretrækker
No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.
Ingredienser:
2-3 Marinerede silde fileter
2 tsk Hakket løg
4 tsk Hakket æble
1 spsk Mayonaise
1-2 tsk Karry pulver eller pasta
3 spsk Flødeskum
1 Hakket æg
Opskriftinformation:
Sværhedsgrad: 2
Forberedelsestid: 20
Koge/stegetid: 2
Antal portioner: 4
Fremgangsmåde:
Kog et æg hårdkogt og lad det køle af.
Løg pilles og hakkes fint. Æblet skrælles og hakkes fint.
Mayonnaise og karry røres samme i en skål og de hakkede løg og æbler vendes i. Fløden piske til en let skum og vendes i.
Sildefileterne
skæres i passende stykker og vendes forsigtigt i. Pilægget og hak det -
vend æggestykkerne forsigtigt i blandingen. Som minimum skal
karrysildene trække i 2 timer gerne 24 timer.