Pop cakes - sådan laver du pop cakes
Opskrift på pop cakes
Kage på pind, med chokolade og krymmel.
Ca. 20 stykker
275 g kage (fast sandkage, chokolade kage, marmorkage eller brownie)
Creme:
100 g flødeost
25 g blødt smør
1 dl flormelis
20 popcakes pinde
300 g overtrækschokolade
Krymmel
Smuldr kagen fint med fingrene.
Kom flødeost, smør og flormelis i en anden skål og pisk sammen til en creme.
Hæld kagekrymmel i skålen med cremen og pisk sammen.
Saml dejen sammen. Konsistensen bliver lidt som romkugledej.
Sæt dejen i køleskab og lad den stivne lidt i ca. 1 time.
Tag dejen ud og form den til 20 kugler.
Smelt chokoladen og stik hver pind 2 cm ned i chokoladen.
Sæt nu pinden i dejkuglen, så sidder den fast.
Sæt kuglerne i køleskab. Når chokoladen er stivnet, kan de overtrækkes med chokolade og drysses med krymmel.
Opbevar køligt.