Personlige tilbud på økologiske varer

Hvis man køber mange økologiske varer, hvorfor får man så ikke flere personlige tilbud på økologiske varer?
?

Jeg handler meget i SuperBrugsen og er meget tilfreds med varerne. Dog undrer jeg mig over de personlige tilbud, der består af tilbud på varer, jeg aldrig køber. Jeg køber økologi, hvis jeg kan få det, og er ikke interesseret i de personlige tilbud, jeg får, der næsten aldrig er økologiske varer og tilmed ofte »usunde varer«. Er det ikke spild af SuperBrugsens og min tid?

Anne Makne

Svar fra Anne Rindal

Vi laver hver uge en større gruppe tilbud, som er de personlige tilbud. De er markeret med »Din pris« i den mail, som du modtager. De personlige tilbud bliver udvalgt til dig ud fra, hvad du tidligere har købt.

Vi vil i fremtiden sætte øget fokus på økologiske varer og forventer dermed at kunne tilbyde dig flere relevante tilbud. Ud over de personlige tilbud har vi også gode medlemstilbud i mailen, markeret med »Medlemspris«. Disse tilbud gives til samtlige medlemmer. Derfor vil der være medlemmer, som ikke har købt disse varer tidligere. Medlemstilbuddene er populære varer, der er interressante for en stor del af vores medlemmer. 

Anne Rindal er projektchef i Forretningsstøtte og arbejder især med fordelsprogrammet.

Se, hvad vi ellers skriver om: #økologi