Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Madblogger Julie Bruun: Sådan laver du nem hverdagsmad med kylling

Julie Bruun er kostvejleder, kogebogsforfatter og fitnessinstruktør. Hun blogger om hverdagsmad og udvikler opskrifter og madplaner. Kylling er et hit i hendes køkken: Det er billigt, sundt og nemt at bruge i alverdens retter. Også for begyndere - det kan stort set ikke gå galt med kylling, mener Julie Bruun. Få hendes tip her.

Julie Bruun er kostvejleder, kogebogsforfatter og  blogger om hverdagsmad og udvikler opskrifter og madplaner. Julie anbefaler kylling som et nemt valg, hvis man er nybegynder i køkkenet. Især brystfilet og inderfilet er nemt og hurtigt at tilberede i et væld af retter.

Nudelsalat med kylling og peanutsauce

Til 4 personer.

Salat:

· 400 g Frijsenborg hakket kyllingekød

· 3 gulerødder

· 1 håndfuld frisk koriander

· 1 agurk

· 1 forårsløg

· 70 g nudler (1 blok/firkant som de ofte pakkes i)

· 2 spsk. sesamfrø og 2 spsk. salte peanuts drysses over

 

Dressing:

· 2 fed hvidløg

· 2-3 cm. frisk ingefær, skrællet

· 2 gode spsk. peanutbutter

· 2 cm frisk chili

· 3 spsk. olie

· 5 spsk. vand

· 1 spsk. soya

· 1 spsk. limesaft

1. Start med at stege kødet på en pande ind til det har taget farve, krydder med salt og peber

2. Hak gulerødder, koriander, agurk og forårsløg fint og kom det i en skål

3. Kog nudlerne efter anvisning i let saltet vand og kom dem ned i skålen til grøntsagerne, tilføj også kødet når det er stegt færdigt

4. Lav dressingen ved at komme ingredienserne i en minihakker eller foodprocessor

5. Vend salaten rundt i dressingen og top med sesam og salte peanuts

Se, hvad vi ellers skriver om: #kylling, #fjerkræ og #aftensmad