Sponsoreret indhold fra De 5 Gaarde

Mad på 15 min: Kyllingebryst med nudler i salatwrap

Asiatisk inspireret kylling, som er et stensikkert hit, når der er børn ved middagsbordet.

Det skal du bruge - til 4 personer:

  • 2 kyllingebryst
  • 2 tsk ingefær, hakket
  • 4 spsk. soja
  • 2 hovedsalater
  • 2 lime
  • 1 pakke ægnudler
  • Sesam-olie
  • Sød chilisauce
  • 2 gulerødder, revet

Sådan gør du:

  1. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Varm olie op på en pande og svist ingefær i 10 sekunder.
  3. Steg kyllingbrysterne til de er gennemstegte - ca. 5 min. på hver side.
  4. Imens koges ægnudler efter anvisning på pakken.
  5. Køl nudlerne ned under rindende vand, dryp dem af og vend dem med sesamolie.
  6. Hæld lidt soja over kyllingebrysterne og steg kortvarrigt til dækker kyllingen.
  7. Skær kylling i tynde skiver og server på bordet sammen med salatblade, nudler, gulerod og lime i både.
  8. Rul selv wraps og dyp i sød chilisauce.
Se, hvad vi ellers skriver om: #kylling og #hurtig mad