Annoncørbetalt indhold fra Bornholmergrisen

Konkurrence: Vind grill fra Morsø og grillbestik - quiz med om Bornholmergrisen

En so er en gris, der har født unger. Nyfødte grise, der endnu dier hos soen, hedder pattegrise. Hvad hedder hangrisen? Quiz med på 8 svinesvære spørgsmål om Bornholmergrisen og deltag i konkurrencen, der slutter 26. august.

Præmier:
1 x Morsø Forno Gas medio grill, værdi op til 5499 kr.

Morsø Forno Gas Medio er den mellemste gasgrill i Morsøs efterhånden brede udesortiment. Morsø Forno Gas er en flot og handy grill, der ikke alene tilbyder de basale grillfunktioner, men også bidrager smukt til udemiljøet med sit sikre og stilrene design. Låg og gryde er i formstøbt aluminium, mens grillristen er i solidt støbejern med emaljebelægning. Materialerne er nøje udvalgt for, at du skal få den gode madlavningsoplevelse og samtidig for at den skal være let at rengøre. Det minimalistiske greb fuldender formens front, både designmæssigt og ergonomisk. Samtidig giver det fire-benede understel grillen et stabilt fundament, som helt naturligt og diskret danner rum for både betjeningspanel og gastilslutningen.

5 x Raadvad Grillbestik, All Steel, 24 dele, værdi 2159 kr.

Moderne grillbestik til 12 personer i høj kvalitet.

Steakkniven har et skarpt savtakket skær, hvilket gør den særligt velegnet til at skære igennem kød. Fremstillet i rustfrit stål af højeste kvalitet og tåler opvaskemaskine.

 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bornholmergrisen.

Læs mere om