Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram

Kender du Coops partnerprogram? Her kan du optjene bonus

Der følger mange fordele med, når man er medlem af Coop. De fleste ved for eksempel, at man kan optjene bonus og få personlige tilbud, når man handler dagligvarer. Men det er ikke det eneste sted i husholdningen, man kan spare. Læs med, og bliv klogere på, hvor du ellers kan svinge dit medlemskort.

Rengøring

Coop har et samarbejde med rengøringsportalen Happy Helper. Er du Coop-medlem og træt af den sure rengøringspligt, eller savner du lidt mere overskud i hverdagen, får du altså både et skinnende hjem og bonus ind på din Coop-medlemskonto hos Happy Helper. 

Happy Helper er fleksibelt – og så sikrer platformen håndtering af betaling og forsikring, så ingen bliver snydt.  

Briller

Hos Synoptik får Coop-medlemmer bonus på både briller, solbriller og kontaktlinser. Du får 10% bonus på briller og solbriller – også på nedsatte produkter. Du får 2% bonus på kontaktlinseabonnement.
 
Andre fordele hos Synoptik:
• Som den eneste optikerkæde kan Synoptik tilbyde en synsprøve med sundhedstjek certificeret af Dansk Standard, autoriserede optikere. 
 
• Man får 50% rabat på sit næste køb, hvad enten man køber ekstra briller, solbriller med styrke eller kontaktlinseabonnement. 
 
• Det er altid gratis at få strammet, justeret og renset sine briller, så de føles som nye og sidder, som de skal. 
 
 

Energi

Coop har i mange år haft et tæt samarbejde med OK. Det betyder blandt andet, at Coop-medlemmer får en attraktiv bonus på en lang række af hverdagens nødvendige udgifter. Man får eksempelvis bonus, når man tanker og vasker bilen, køber fyringsolie, naturgas, el eller en varmepumpe fra OK.

Som Coop-medlem optjener du følgende i bonus i udvalgte perioder:
• 25 øre i bonus pr. liter tanket brændstof
• 5 kroner pr. bilvask
• 250 kr. i velkomstbonus og 40 kr. i årlig bonus på el
• 75 kr. pr. 1000 liter fyringsolie
• 250 kr. i velkomstbonus som naturgaskunde og 120 kr. i årlig bonus
• 1500 kr. bonus på varmepumper (luft-til-vand)
 

Maling

Et sted, mange måske ikke overvejer, at de kan få bonus, er hos farvehandleren. 

Flügger farver er en af Coops mange partnere, og hvis hele huset eller den nye lejlighed skal have en overhaling, kan der være ganske mange penge at hente, hvis man gør sine indkøb her. Foruden maling tilbyder Flügger farver Coop-medlemmer bonus på træbeskyttelse, alverdens tapeter og malergrej.

Mobilabonnement

Som Coop-medlem kan du hver måned optjene bonus som både ny og eksisterende kunde hos YouSee. Når du opretter et nyt mobilabonnement, optjener du velkomstbonus samt en månedlig bonus, der automatisk tikker ind på din Coop-medlemskonto.
 
Men det er ikke de eneste fordele. Som Coop-medlem får du desuden:
 
• Fri adgang til YouSee Musik med over 40 millioner musiknumre
• Danmarks bedste mobilnetværk
• Fri fragt hos Coop.dk MAD ved køb for 600 kr.
 

Rejser

Fra årsskiftet har Coop åbnet deres helt eget rejseunivers Rejs med Bonus. Næste gang du drømmer dig væk til en badestrand, hvad enten det er på Bornholm eller i Bulgarien, så tjek derfor først, om der er bonus at hente som Coop-medlem. 
 
Brug Rejs med Bonus som enhver anden rejseportal – indtast rejsemål, afrejsedato og antallet af passagerer, og vælg så den rejse, der passer dig. Når du når til selve bookingen, oplyser du dit medlemsnummer, og vupti så optjener du bonus, der lander på din Coop-medlemskonto. 
 
Så meget får du i bonus:
• 5% på pakkerejser
• 10% på hotelbookinger (kun hotel og ikke med fly)
• 10% på specialrejser (temarejser, krydstogter, rundrejser ol.)
 

Forsikringer

Coop Forsikringer fra Topdanmark er et forsikringsfællesskab for Coops medlemmer. Som medlem vælger du mellem en række attraktive forsikringsløsninger, der alle giver dig bonus. Man kan købe hus-, bil-, indbo- og ulykkesforsikring gennem Coop Forsikringer fra Topdanmark.

Her optjener man, foruden en velkomstbonus, løbende medlemsbonus, som kan bruges i alle Coops butikker og på Coop.dk. Undgår man skader i et år, får man endda 5% ekstra bonus.

Med Coops rejseforsikring får man en bred dækning af alle i sin husstand – også når man rejser hver for sig. 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.

Læs mere om