Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram

Kender du Coops partnerprogram? Du kan faktisk optjene tusindvis af kroner i bonus

Coop er langt mere end blot en række dagligvarekæder. Vidste du for eksempel, at Coop også tilbyder sine medlemmer Coop Bank og Coop Forsikringer fra Topdanmark? Derudover har Coop en lang række partnere, der tilbyder medlemmerne bonus på alt fra maling og rejser til mobiltelefoni. Bonus er kroner og øre, som du kan handle for i Coops butikker og på Coop.dk.
Læs med, og bliv klogere på, hvordan du selv kan optjene tusindvis af kroner i bonus gennem Coops partnere.

Energi

Coop har årelang tradition for et tæt og langvarigt samarbejde med OK. Det betyder bl.a., at Coop-medlemmer får en attraktiv bonus på hverdagens nødvendige udgifter. Gennem Coops samarbejdsaftale med OK udbetalte OK 12 mio. kr. til Coops medlemmer i 2019.

Ferie og hotel

Ifølge søgemaskinen Momondo forventer en gennemsnitlig husstand i Danmark at bruge 17.500 kroner på at rejse i sommerferien. Bruger man de penge hos en af Coops mange rejsepartnere, får man minimum 5% i bonus, som flyver direkte ind på ens Coop-medlemskonto, og som dermed kan bruges på grillpølser og koldskål i SuperBrugsen eller måske endda på en helt ny grill fra Coop.dk.

DanCenter, der udlejer sommerhuse i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland, giver medlemmer 10% i bonus.

Skal familien mod mere eksotiske himmelstrøg, tilbyder verdens største rejseselskab, TUI, rejser i det meste af verden. Hos TUI får Coop-medlemmer 5% bonus på alle rejser, der bookes senest 120 dage inden afrejse.

Hjemmet

Coop vil gerne favne økonomien i den danske husstand og tilbyder derfor medlemmerne bonus på mange af dagligdagens fornødenheder. Du kan derfor få bonus på alt det, som du og din familie alligevel har brug for. Det kan være alt fra maling over briller til mobiltelefoni.

Flügger farver er en del af Coops partnerprogram. De tilbyder medlemmer af Coop 10% i bonus på maling, træbeskyttelse, tapet og malerværktøj.

Som Coop-medlem kan du også optjene bonus hos Synoptik. Medlemmer tilbydes 10% på briller og solbriller og 2% per måned på kontaktlinseabonnement.

Du får også bonus hver måned på dit mobilabonnement, både som ny og eksisterende kunde hos YouSee.  Når du opretter et nyt mobilabonnement, så optjener du 100 kroner i velkomstbonus, og der tikker 5% i bonus af din mobilregning ind hver måned. 

Derudover får du fri fragt, hvis du bestiller for mere end 600 kroner på coop.dk MAD.

Oplevelser

I Knuthenborg Safaripark får Coop-medlemmer 20% i bonus ved køb af billetter eller årskort i udvalgte perioder. Vil du opleve noget helt unikt med din familie, kan du som noget nyt booke en overnatning i Knuthenborg Camp, hvor man sover i telt med udsigt over savannen eller abeskoven. Coops medlemmer får 10% på overnatning.

I udvalgte perioder er der også bonus at hente, hvis man køber Tivolikort, Turpas, Turpas+ eller almindelig entrébillet. Køber man et Tivolikort med bonus i kampagneperioden, for eksempel et sølvkort, der giver fri entré for kortholderen + en ledsager i alle Tivolis sæsoner, gælder det selvfølgelig også, efter at kampagnen er udløbet.

Forsikringer

Coop tilbyder sine medlemmer forsikringer gennem Coop Forsikringer fra Topdanmark. En af de mest populære er bilforsikringen, hvor Coop-medlemmer allerede ved køb optjener 250 kr. i velkomstbonus. Herefter tikker der hver eneste måned bonus ind, svarende til 1% af forsikringens månedlige pris. Hvis man undgår skader i et helt år, får man tilmed yderligere 5% tilbage i bonus efter hvert årsskifte – på alt, man har betalt året før. 

En anden populær forsikring er Coop Indboforsikring, der bl.a. dækker tyveri, brand, briller, ansvar og identitetstyveri. Den kan også dække cykler, vandskade og elektronik. Ved de fleste skader kan man vælge selvrisiko helt ned til 0 kroner. Ved køb af indboforsikringen optjener man 250 kroner i velkomstbonus. Derudover får man løbende 1% af betalingen i bonus hver måned, og undgår man skader hele året, får man bonus for 5% af den samlede forsikringspris for året. Endelig kan man, hvis man får en mindre skade, vælge at få sin erstatning udbetalt som bonus – så får man 10% højere erstatning, end man ellers ville få.

Ud over bilforsikring og indboforsikring kan Coop-medlemmer også købe attraktive forsikringer, der dækker rejser, hus, ulykke, kat og hund.

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.