Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram
Coop

Kan man spare lidt, hvorfor i alverden så ikke gøre det?

Rikke Kaalund bruger Coops App meget, hvor hun på det seneste er blevet opmærksom på, at man også kan optjene bonus uden for supermarkederne

Rikke Kaalund, der har været medlem af Coop i mange år, med sine 2 sønner Andreas og Daniel Kaalund Bauer. 

Kan man spare lidt, hvorfor i alverden så ikke gøre det?

Rikke Kaalund er medlemskonsulent i Muskelsvindfonden, 46 år, bor i Skødstrup nord for Aarhus med sine 2 sønner Andreas og Daniel Kaalund Bauer på henholdsvis 11 og 13 år.

»Jeg har generelt den indstilling, at kan man spare lidt, hvorfor i alverden så ikke gøre det? Uanset om det bare er et lille beløb, så løber det jo op i længden.

Jeg har været medlem af Coop i mange år. Jeg er glad for den folkeoplysning, der er i Samvirke, og så er jeg glad for den linje, Coop har i forhold til ansvarlighed. Og så er jeg selvsagt glad for, at jeg kan spare nogle penge.

 

Går og overvejer, om vi skal have rengøringshjælp herhjemme

Jeg bruger meget Coops App, hvor jeg på det seneste er blevet opmærksom på, at man også kan optjene bonus uden for supermarkederne. Jeg har for eksempel booket et ophold i Danland til maj, fordi jeg scrollede lidt rundt i min app og faldt over et godt tilbud – og en lovning på 10% i bonus. Vi var også i Danland sidste år, men der var jeg ikke opmærksom på, at jeg kunne have sparet noget som Coop-medlem. 

Jeg går og overvejer, om vi skal have rengøringshjælp herhjemme. Jeg har for nyligt set, at Coop samarbejder med portalen Happy Helper, så jeg skal derfor have undersøgt, hvilken besparelse det ville kunne give mig at benytte mine medlemsfordele der.

Der er umiddelbart mange steder i min husholdning, jeg ville kunne spare. Jeg går ikke rundt og har et følelsesmæssigt forhold til hverken mit forsikringsselskab, min eludbyder eller min optiker. Så altså, hvis Coop lokker med en bonus, der giver mig en reel besparelse, så vil jeg helt sikkert kigge på, om ikke mit næste par briller skal købes i Synoptik, og om mine forsikringer og el for fremtiden skal komme fra Coop.

Det vigtigste er, at det er simpelt

Det vigtigste for mig – ud over at det er billigt – er, at det er simpelt. Det synes jeg, Coops App er. Den er meget brugervenlig, og jeg bliver hyppigt gjort opmærksom på, hvilke medlemsfordele jeg har. Og så er der noget psykologisk i, at man kan se sin besparelse tikke ind. Jeg vil rigtig gerne opdrage min sønner til også at have en sund økonomisk bevidsthed, og når vi handler, står vi gerne sammen og ser på, at ’boblen’ bliver fyldt op.«

 

Hvad kan Rikke spare?

  • Rikke har for nylig købt briller for 2600 kr. Hos Synoptik vil hun få 10% tilbage i bonus. Altså 260 kroner.

     

  • Rikke og hendes sønner har forsikringer for ca. 10.500 årligt. Skiftede hun til Coops bilforsikring fra TopDanmark, ville hun lige nu få 1000 kroner i velkomstbonus. Indbo- og rejseforsikring ville hver give hende 250 kroner i velkomstbonus. Altså en samlet velkomstbonus på 1500 kroner. Derudover vil Rikke få 1% i bonus hver måned – også på ulykkesforsikring. Og 5% i bonus om året, hvis hun ikke får erstatning. I alt ville hun altså få 2125 i bonus om året, hvis hun fik bonus på sine nuværende forsikringsløsninger.

 

  • Skiftede Rikke og hendes familie til el fra OK, ville de lige nu få 250 kroner i velkomstbonus og derefter 40 kroner i bonus om året. 

     

  • Rikke og hendes familie rejser gerne et par gange om året. De rejser billigt og bruger cirka 10.000 kroner. Bestiller de næste gang rejsen gennem TUI, får de 5% tilbage i bonus. Det er 500 kroner lige ind på medlemskontoen.

 

  • Vælger Rikkes familie at benytte sig af rengøringsservicen Happy Helper, får de 5% i bonus på rengøring. Dvs. at for hver 100 kr., de bruger, får de 5 kr. i bonus. En gennemsnitlig kunde optjener 600 kr. i bonus årligt.  

I alt kan Rikke og hendes familie altså spare mere end 3500 kroner på et år, hvis de gør brug af blot nogle af Coops mange partnerfordele.

Husk, at man foruden de her nævnte også kan få bonus på blandt andet mobilabonnement, bank, benzin og en masse oplevelser.

 

 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.

Læs mere om