Kan man hæve i Coop Bank?

I Coops 1200 butikker er det muligt at ordne almindelige bankfunktioner, hvis man er kunde i Coop Bank. Direktør Charlotte Skovgaard fortæller, hvilke ting, du kan ordne, når du alligevel står ved kassen.
?

Jeg har gennem lang tid afventet, at Coop skulle lave en bank for alle medlemmer. Den er nu en realitet, og jeg har fået netbanken til at fungere helt fint.

Så er det lidt ærgerligt, at der er et enkelt element, der ikke fungerer optimalt endnu. Jeg har i flere forskellige af Coops butikker oplevet besvær og ligefrem modvilje mod at kunne hæve penge på mit Coop Dankort - svaret er, at der ikke er penge i kassen til den slags.

Det er ikke i orden for en bank, at dette led ikke fungerer. Kan I løse det?

Bjørn Vilmar Rasmussen, Hesselager

Svar fra Charlotte Skovgaard

I takt med at pengeinstitutter i Danmark nedlægger filialer og pengeautomater, oplever vi en stor interesse for at kunne hæve og indsætte kontakter.  Det behov vil vi  gerne hjælpe vores kunder med at dække, men vi må også erkende, at det er en vanskelig opgave, når vi samtidig skal tage hensyn til sikkerheden i butikkerne og undgå øget risiko for røveri.  Det håber og tror vi, at vores kunder har forståelse for. 

Målsætningen er, at du med et Coop Bank kort kan hæve mindre beløb - op til 4.000 kr. - i Coops butikker, hvis kassebeholdningen tillader det.

Af hensyn til sikkerheden kan vi ikke give »garanti« for, at de enkelte butikker altid har tilstrækkelig kassebeholdning til at imødekomme alle ønsker. Kassebeholdningen vil variere fra butik til butik og være afhængig af butikkens størrelse, ugedag og tid på dagen. 

Jeg håber, at du vil opleve, at det bliver lidt nemmere at hæve lidt kontanter fremover. 

Har du i øvrigt spørgsmål til rentesatser og vilkår - eller ønsker du at blive oprettet som kunde i Coop Bank, kan du finde mere information på Coop Banks hjemmeside. Du kan også ringe til Coop Bank på 4386 1111

Charlotte Skovgaard er en af Coop Banks to direktører.

Se, hvad vi ellers skriver om: #penge, #økonomi og #coop