Kan man give et medlemskab i gave?

Det koster 200 kroner at blive medlem og dermed medejer af Coop og brugsforeningerne. Det kan være et stort beløb, når man lige er flyttet hjemmefra. Kan man give et medlemskab i gave, spørger en mor.
?

Min datter, som er studerende, er lige flyttet hjemmefra, og hun kunne godt tænke sig et Coop medlemskort. Hun synes dog, at det er mange penge at skulle betale 200 kroner for et medlemskab. Det fik mig til at tænke på, at jeg som 

SAS Diamant-medlem en gang om året kan forære et guldkort til en ven. Kunne Coop mon tilbyde noget lignede? Jeg ville elske at give min datter et medlemskab til gode forbrugervaner. 

Dorthe Rasmussen, Hadsten

Svar fra Birgit Schwarz Poulsen

Du har allerede i dag muligheden for at give et medlemskab væk. 

I Kvickly og en stor del af SuperBrugsen-butikkerne har vi et gavekort på et medlemskab. Gavekortet koster 200 kroner. Coop er en andelsforening, hvor alle medlemmer ejer Coop i fællesskab, og derfor har vi besluttet, at alle medlemskaber skal koste 200 kroner. Der kan dog være særlige undtagelser, hvor nyåbnede butikker kan forære et medlemskab væk. 

Birgit Schwarz Poulsen er ansvarlig for medlemsrelationer i Coop. Hun arbejder blandt andet med Coop-kortet og medlemskab.

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb, #coop og #medlemskab