Kan jeg hæve penge i fakta?

Coop Bank gør det muligt at hæve og indsætte penge i Coops butikker. En læser spørger, om det også gælder fakta.
?

Som kunde i Coop Bank vil jeg høre: Kan man hæve penge i alle fakta-butikkker, da Kvickly desværre nedlægges her i Horsens. Hvor store beløb kan man hæve, der skal selvfølgelig være dækning på kontoen? Hvad er renten på lønkonto og fast konto? Kan kortet bruges i udlandet akkurat som Visa/Dankort, og kan man bestille fremmed valuta?

 

Helge Gram Pedersen, Horsens

Svar fra Charlotte Skovgaard

Som kunde i Coop Bank har du mulighed for at hæve op til 4000 kroner pr. dag på dit Coop Bank-kort i alle Coops butikker, herunder fakta. Dog kan vi af sikkerhedsgrunde have lavere kassebeholdning på nogle tidspunkter og i nogle butikker – og vi kan derfor ikke garantere, at du altid kan hæve 4000 kroner i kontanter. Det er gebyrfrit at hæve kontanter i vores butikker – ligesom det også er gratis at sætte kontanter ind på sin Coop Konto.  

Indestående på Coop Kontoen forrentes i øjeblikket med 0,50 procent p.a. (årlig variabel rente) af hele indeståendet. Vores Højrentekonto er åben for indskud i visse perioder. I øjeblikket forrentes nye indskud med en fast rente på 1,30 procent p.a. Indeståendet er bundet et år, og der kan indskydes op til 100.000 kr.

Både Coop Banks MasterCard og Visa/Dankort kan bruges i udlandet på lige fod med kort udstedt af andre pengeinstitutter. Det er desværre ikke muligt at bestille fremmed valuta hos os eller gennem vores butikker. Vi anbefaler, at du benytter et af vores kort til at hæve kontantvaluta i udlandet. Benytter du et Visa/Dankort, koster det en procent i gebyr, dog minimum 30 kroner. 

Charlotte Skovgaard er en af Coop Banks to direktører.

Se, hvad vi ellers skriver om: #penge, #økonomi og #coop