Husk god hygiejne i køkkenet
For at minimere enhver risiko anbefaler Fødevarestyrelsen, at du skyller frugt og grønt og altid vasker hænder før og efter tilberedning af mad. Sørg desuden for at vaske hænder regelmæssigt, og hvis ikke det er muligt, så brug håndsprit.
Kvalitetschef i Coop: Vær ikke bange, men opmærksom
På baggrund af Fødevarestyrelsens udmeldinger og med en ekstra opmærksomhed på god hygiejne er der ikke grund til at være nervøs for at spise fødevarer fra det lokale supermarked, siger kvalitetschef i Coop, Malene Teller Blume.
»Det er vigtigt at få kommunikeret ud, at man ikke skal være bange for at købe fødevarer i dagligvarebutikkerne. Fødevarestyrelsen melder klart, at corona ikke smitter gennem fødevarer. Men det er meget vigtigt, at kunderne overholder afstanden på ca. 2 meter i butikken og husker grundig håndhygiejne, både før og efter.
Syge medarbejdere skal blive hjemme
Coop har generelt strenge regler for fødevarehåndtering, understreger Malene Teller Blume, og syge medarbejdere vil altid blive bedt om at blive hjemme.
Informationen i artiklen var gældende på udgivelsestidspunktet. Vi gør det bedste, vi kan, for at holde artiklerne opdaterede. For opdateret information fra myndighederne, besøg altid: coronasmitte.dk