Hvorfor skal man købe for 500 kroner?

I Coop begynder man først at optjene point, når man har handlet for 500 kroner samlet i Coops butikker i løbet af en måned. Hvorfor er grænsen sat sådan?
?

Hvorfor i alverden skal man hver måned købe for 500 kroner, før man begynder at optjene point på sine køb?

Nu har man udvidet pointsystemet til at gælde for alle Coops butikker, og det er godt, men begrænsningen med ingen point for de første 500 kroner går da i den grad ud over enlige, der ikke forbruger så meget.

Alice Lund, Gelsted

Svar fra Birgit Schwarz Poulsen

Medlemsfordelene i Coops butikker består af to dele: Medlemstilbud og point. Hver uge har Coops kæder et stort antal gode medlemstilbud på dagligvarer, som alle medlemmer kan benytte med det samme. De medlemstilbud er på varer, du køber mest af, og rabatterne er tit store.

Dertil kommer point som en ekstra belønning til de medlemmer, der er loyale og lægger en større del af deres indkøb i Coops kæder. De 500 kroner på en måned svarer til 125 kroner om ugen. Statistisk set er der meget få husholdninger, også blandt pensionister eller enlige, som køber mad og drikke, vaskepulver og rengøringsartikler, dyremad, toiletpapir og lignende for under 125 kr. på en uge.

De 500 kr. er i alle Coops kæder tilsammen. Så nu, hvor fakta og Irma er kommet med, kan man endnu hurtigere begynde at få point på sine køb. 

Birgit Schwarz Poulsen er ansvarlig for medlemsrelationer i Coop. Hun arbejder blandt andet med Coop-kortet og medlemskab.

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb, #coop og #medlemskab