Hvorfor har I ikke mælk på flasker?

I tyske butikker kan man mange steder stadig få mælk på flaske, En læser vil vide, hvorfor vi ikke i Coops butikker kan få mælk på flaske igen?
?

Vi bor i Sønderborg og oplever, at man i tyske butikker stadig sælger mælk i glasflasker. Der er alle slags, både konventionel og økologisk, der ikke er homogeniseret. Mælken smager bare meget bedre, og derfor er vi begyndt at købe mælk i Tyskland, men jeg vil spørge, om ikke også Coop kunne begynde at sælge glasflaskemælk igen, da kvaliteten er meget bedre.

Claus Molbo, Sønderborg

Svar fra Samir Hadzimahovic

Det er charmerende, at man kan købe mælk på flaske, men der er en del problemer, som man skal finde en løsning på, før vi kan lancere mælk i glasflasker i vores butikker. Et par af problemerne er retursystem, tunge løft for butiksmedarbejdere og svær håndtering for kunden, da flaskerne kan gå i stykker. Vi har dog mælk, som til dels opfylder de ønsker, du har. Vi har lanceret mælk fra De 5 Gaarde, som hverken er homogeniseret eller standardiseret, og som er så god, at den næsten fortjener en glasflaske. 

Samir Hadzimahovic er kategorichef for mejeri, fedtstoffer og æg. Samir Hadzimahovic er dermed indkøbsansvarlig for disse varer.

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb og #mælk