Hvorfor gælder tilbudsavisen fra torsdag?

I Dagli'Brugsen gælder ugens tilbud fra torsdag til onsdag. Hvorfor egentlig det?
?

Hvorfor starter tilbuddene i tilbudsavisen for Dagli’Brugsen torsdag, mens tilbudsaviserne i SuperBrugsen, fakta, Kvickly samt stort set alle  andre dagligvarebutikker i Danmark gælder fra søndag eller mandag?
Hos os har vi også det problem, at tilbudsavisen nogle gange først bliver omdelt i weekenden efter den torsdag, hvor tilbuddene gælder. Det må I gerne lave om på!

Ingrid Hansen, Damme

Svar fra Charlotte Jantzen

Dagli’Brugsens tilbudsavis kommer ud torsdag, så den ikke drukner blandt alle de reklamer, der udsendes i weekenden. Vores distributør omdeler størstedelen af tilbudsaviserne midt på ugen, men det kan ikke lade sig gøre i hele landet, nogle kunder vil derfor opleve at få tilbudsavisen i weekenden, hvor tilbuddene har været gældende i et par dage.

Har man en smartphone, kan man scanne den unikke QR-kode i butikken og dermed få adgang til tilbudsavisen og særlige tilbud fra den lokale butik. Tilbudsavisen er også at finde på daglibrugsen.dk allerede om onsdagen.

Charlotte Jantzen er marketingschef for Dagli'Brugsen og LokalBrugsen-butikkerne. Charlotte Jantzen er dermed ansvarlig for blandt andet tilbudsaviser, markedsføringsmateriale i butikkerne og annoncer i aviserne.

Se, hvad vi ellers skriver om: #coop og #tilbud