Hvorfor bruger irma.dk upraktiske leveringsposer?

Leveringsposer fra irma.dk genanvendes ikke af hensyn til bakterier og fødevaresikkerhed.
?

Jeg bestiller ofte varer fra Irma.dk, fordi der er gode tilbud, varerne er lækre og leveringen høflig og til tiden. Jeg undrer mig dog over, at varerne leveres i store, upraktiske poser. Det tager ikke hensyn til miljøet, det er en dyr løsning for forbrugeren, og poserne er stort set uanvendelige bagefter på grund af størrelse og materiale.

Har I overvejet at lave en form for pantsystem på poser, eller måske ligefrem kasser, som varerne kan leveres i? Jeg går ud fra, at mange af jeres kunder er stamkunder, så man kunne jo bare levere kasser eller poser tilbage ved næste levering. 

Naja Dam Mygind, Frederiskberg

Svar fra Mette Milling

Tidligere leverede vi alle vores ordrer i pap- og flamingokasser. Tilbagemeldingen fra kunderne var generelt, at de ønsker at have så lidt emballage som muligt. Især mange kunder i byerne havde svært ved at finde plads til opbevaring af de mange kasser indtil næste levering. 

Vi ønsker desuden ikke at genanvende poser, der har været fødevarer i. Det kan jo ikke undgås, at der af og til vil være lidt rester af for eksempel et blad fra krydderurterne eller andet, og vi skal naturligvis være 100 procent sikre på, at poserne ikke indeholder bakterier, når vi pakker varerne.

Jeg er klar over, at formatet på posen er lidt unormalt, men jeg ved, at mange kunder bruger de store poser til opbevaring af tøj, haveaffald og andet, hvor en normal pose er for lille. 

Mette Milling er online salgschef for irma.dk.

Se, hvad vi ellers skriver om: #coop, #supermarked og #nethandel