Har Coop kun tilbud på usunde varer?

Coop har hver måned et tilbud "Månedens Kup". Hvorfor er det så tit kun usunde varer, der er på tilbud?
?

Jeg har oplevet, at jeres tilbudsaviser med Månedens Kup næsten kun er usunde varer. Det, synes jeg bare ikke, harmonerer med jeres mål om at være sunde og »politisk korrekte« med blandt andet ingen buræg og så videre. Når det er kup som for eksempel kanelgifler, Haribo slik, Frisko is og hakket kød, er det eneste nogenlunde sunde kødet - det sender altså et rigtigt dårligt signal om Coop.

Kir Richter, Taastrup

Svar fra Anne Rindal

Ja, det er korrekt, at vi i Coop ønsker at sætte sundhed, kvalitet og ansvarlige varer på dagsordenen. Vi sætter fokus på den gode mad, både i butikkerne og i rigtig meget af den markedsføring, vi laver. 

Specifikt Månedens Kup bruger vi til at give alle vores kunder et rigtig godt tilbud, både de kunder, som ønsker sundhed, og dem, som ikke gør. Her fravælger vi derfor ikke usunde varer i varevalget, men vi vælger heller ikke bevidst usunde varer til. Over en periode vil du opleve, at der er en god blanding af forskellige tilbud, hvor alle tilbud har en rigtig skarp pris i forhold til normalprisen. At det har været kanelgifler, Haribo, Frisko is og hakket oksekød, skyldes, at vi har forhandlet nogle ekstragode tilbud hjem til kunderne. Tidligere i år har vi haft danske æbler og økologisk pasta som Månedens Kup, og i fremtiden vil der også være en god blanding af forskellige varer.

Anne Rindal er projektchef i Forretningsstøtte og arbejder især med fordelsprogrammet.

Se, hvad vi ellers skriver om: #indkøb, #coop og #supermarked