Annoncørbetalt indhold fra Bord Bia

Grillet lammerack

Lam og rosmarin er et godt par. Med denne opskrift er du færdig i en fart, men din grillpande/pande skal være meget varm, så kødet får fine grillstriber

Det skal du bruge til 2 personer

 

1 stk irsk lammerack (lammeryg, de små finder du i Kvickly) 

Salt og peber 

Olie til stegning (fx vindruekerneolie)

1 bundt frisk rosmarin 

1 citron 

1 bakke små blandede tomater 

4 stk. hvide asparges (gå efter de store og tykke - danske eller tyske - de er bedst)

4 skiver pancetta eller tørsaltet bacon 

100 gram parmesan, revet 

1 dl olivenolie 

 

Sådan gør du:

 

Kødet deles imellem benene og krydres. Sæt en grillpande eller en almindelig pande på komfuret, den skal være meget varm!

 

Skræl de hvide asparges fra bunden mod toppen. Knæk bunden af.

 

Kødet pensles med olivenolie og steges i 3 minutter på begge sider. Steg aspargesen sammen med kødet.

 

Tomaterne skal i en 200 grader varm ovn med rosmarinkviste, salt, peber og olivenolie samt pancetta i tern i 15 minutter. 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bord Bia .

Læs mere om