FOKUS
genbrug
Det skal du bruge til 2 personer
4 stk. wraps - købes eller laves
4 små irske lammemørbrad
1 lime
2 dl fed yoghurt
1 tsk. spidskommen
Salt og peber
2 spsk. olivenolie
1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern
1 dl. ærter
Frisk mynte
1 rødløg, pillet og i skiver
8 stk. tomater, små i halve
Frisée-salat
Sådan gør du
Holm er tosset med wraps og irisk lam!
Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft - trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.
Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes
Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.
Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila!
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bord Bia .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10