Annoncørbetalt indhold fra Bord Bia

Grillet irsk lammemørbrad i wraps

Claus Holm er tosset med lam. Her pakkes stykker af lammemørbrad med en god dressing og en sprød salat i wraps, som du kan købe færdige

Det skal du bruge til 2 personer

 

4 stk. wraps - købes eller laves 

4 små irske lammemørbrad 

1 lime

2 dl fed yoghurt

1 tsk. spidskommen 

Salt og peber 

2 spsk. olivenolie

1 spsk. frisk ingefær i bittesmå tern 

1 dl. ærter

Frisk mynte

1 rødløg, pillet og i skiver 

8 stk. tomater, små i halve

Frisée-salat 

 

 

Sådan gør du

 

Holm er tosset med wraps og irisk lam!

 

Kødet steges på en meget varm grill, max i 5 min. Krydres med salt og peber, lidt limesaft - trækker i 2-3 min. Skæres i chunks.

 

Varm wraps på en grill, en pande eller toastristes 

 

Bland yoghurt med spidskommen, salt, peber, lime, olivenolie og ærter. Kom friskhakket ingefær i og til slut en spsk. olivenolie.

 

Fyldet lægges på wraps sammen med rødløg i skiver og tomater. Pynt med mynte og frisée-salat – voila! 

 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bord Bia .

Læs mere om