Annoncørbetalt indhold fra Bord Bia

Grillet briocheburger med irsk lammefilet

Steg lammefileten rosa, læg kødet i en god bolle og tilføj alt det tilbehør, der kræves af en solid burger

Det skal du bruge til én person:

 

1 stk. briochebolle 

1 stk. drueagurk

1/2 rødløg

4 skiver agurk

2 skiver tomat 

1 spsk. sennep

1 spsk. god ketchup eller BBQ sauce

400 gram irsk lammefilet 

Frisk mynte

2-3 skiver pancetta 

Frisk frisée-salat 

2-3 spsk. mayonnaise, rørt med peber, sennep og lidt hakket mynte 

 

Sådan gør du:

 

Rist bollen på skærefladen. Smør den ene halve bolle med ketchup, den anden med sennep. 

 

Lammefileten steges hårdt på panden eller grillen i 6-8 minutter - ikke mere, da kødet smager himmelsk rosa – og krydres med salt og peber. 

 

Pancetta steges på grillen i 2-3 minutter.

 

Skær løg, tomat, agurk og drueagurk i skiver. Saml burgeren med salat, tomat og agurk i bunden - så bøf, løg, bacon og drueagurk. Låg på.

 

Velbekomme!

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bord Bia .

Læs mere om