FOKUS
genbrug
Det skal du bruge til én person:
1 stk. briochebolle
1 stk. drueagurk
1/2 rødløg
4 skiver agurk
2 skiver tomat
1 spsk. sennep
1 spsk. god ketchup eller BBQ sauce
400 gram irsk lammefilet
Frisk mynte
2-3 skiver pancetta
Frisk frisée-salat
2-3 spsk. mayonnaise, rørt med peber, sennep og lidt hakket mynte
Sådan gør du:
Rist bollen på skærefladen. Smør den ene halve bolle med ketchup, den anden med sennep.
Lammefileten steges hårdt på panden eller grillen i 6-8 minutter - ikke mere, da kødet smager himmelsk rosa – og krydres med salt og peber.
Pancetta steges på grillen i 2-3 minutter.
Skær løg, tomat, agurk og drueagurk i skiver. Saml burgeren med salat, tomat og agurk i bunden - så bøf, løg, bacon og drueagurk. Låg på.
Velbekomme!
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Bord Bia .
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10