Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram

Få op til 500 kroner i bonus årligt ved at vælge OK i hverdagen

»Jeg sparer ikke kun penge, jeg sparer også tid,« siger Lone Borup Østergaard, der tanker sin bil cirka 2 gange om ugen hos OK. I de perioder, hvor der er bonuskampagner, får hun 25 øre bonus per liter.


Lone tanker flere gange om ugen. OK har 10-12 kampagneperioder på et år, hvor hun får 25 øre i bonus per liter. I løbet af et år kan det blive til op til 250 kroner i bonus. Lone vasker sin bil en gang om ugen. Hun får 5 kroner i bonus på sin bilvask, når der 10-12 gange om året er kampagne. Det giver hende en bonus på 50-60 kroner.

Det giver god mening, at ens forbrug bliver lidt økonomisk cirkulært

Lone Borup Østergaard, 45 år, er PMO-lead i LM Wind power og bor i Brande med sin 16-årige datter:

»Min mor er trofast Coop-medlem og har altid været det. Da jeg fyldte 18, meldte hun som det mest naturlige i verden også mig ind. Det var dog først, da jeg selv blev mor og husejer, at mit medlemskab blev aktivt.

Dengang fik man årligt tilsendt en check med den sum penge, man havde optjent i bonus. Det virkede enormt tilfredstilstillende, at ens indkøb på den måde havde genereret nogle penge retur. I dag tikker det jo lige ind på app’en, men jeg synes fortsat, det giver god mening, at ens forbrug på den måde bliver lidt økonomisk cirkulært – der, hvor du bruger flest penge, sparer du også mest.

Pendler 190 km hver eneste dag og tanker 2 gange om ugen

Jeg bruger meget tid i min bil. Foruden at have familie over hele landet, som jeg besøger flittigt, pendler jeg hver eneste dag cirka 190 kilometer til og fra arbejde. 

Jeg tanker min bil cirka 2 gange om ugen. Altid hos OK. Når tanken er ved at være tom, åbner jeg min app og ser, hvor den nærmeste OK-tank på min rute er. Når jeg bruger så meget benzin, så er det også et sted, hvor jeg kan hente noget bonus. I de perioder, hvor der er bonuskampagner, får jeg 25 øre per liter. Det er cirka 10 kroner per tank.

App'en klarer det hele

Egentlig er det ikke den økonomiske gevinst, der gør mig til en loyal kunde hos OK. Jeg er virkelig glad for ikke at skulle jonglere med en masse plastikkort, men derimod kunne klare det hele fra app’en. Når jeg får vasket bil, og det gør jeg en gang om ugen, behøver jeg ikke engang at stige ud af bilen. Og ved tankstationen slipper jeg for at skulle betjene betalingsautomaten. Det allervigtigste, jeg sparer, er derfor ikke penge, men tid og besvær. For sådan en som mig, der bruger meget tid på arbejde og på at være på farten, betyder det virkelig meget.

Jeg bor et sted, hvor der hverken er mulighed for at få fjernvarme eller gasfyr, derfor har jeg et oliefyr. Det får jeg fyldt op 2 gange om året. Jeg har en aftale med OK om at levere olie automatisk, uden at jeg behøver gøre noget som helst selv. De har beregnet ud fra mit forbrug, hvornår det er tid til nye forsyninger. Det passer mig rigtig godt. Derudover får jeg bonus per 1000 liter olie. Det bliver til 150 kroner årligt.

Jeg har ikke el hos OK, men jeg har overvejet at få det. Så ville jeg kunne få 40 kroner i årlig bonus. Men vigtigst af alt så er det igen det her med, at det er enkelt og sparer mig for besvær at have samlet al den slags forbrug det samme sted.«

Lone får endnu ikke leveret el fra OK, men hvis hun gjorde, kunne hun som Coop-medlem få 40 kroner i bonus årligt. Derudover ville hun lige nu få et gavekort på 200 kroners brændstof i velkomst.

Hvad kan Lone spare på et år?

Lone tanker typisk to gange om ugen. Hun kører i en Citroen C3 med cirka 45 liters brændstofkapacitet. Det bliver til 90 liter benzin på en uge. I kampagneperioder får hun 25 øre i bonus per liter. OK har 10-12 kampagneperioder på et år, så Lone sparer op til 250 kroner i bonus.

Lone vasker sin bil en gang om ugen. 10-12 gange om året, når Coop kører kampagne, får hun 5 kroner i bonus på sin bilvask. Det giver hende en bonus på 50-60 kroner.

Lone har et oliefyr med en tank på cirka 1000 liter. Den får hun fyldt op af OK to gange årligt. Som Coop-medlem giver det hende en bonus på 150 kroner.

Lone får endnu ikke leveret el fra OK, men hvis hun gjorde, kunne hun som Coop-medlem få 40 kroner i bonus årligt. Derudover ville hun lige nu få et gavekort på 200 kroners brændstof i velkomst.

Årligt kan Lone Østergaard altså få omkring 500 kroner i bonus ved at vælge OK i hverdagen.

 

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.

Læs mere om