Den utro kvinde

Han arbejder og rejser meget, og så kan han snildt nøjes med et hurtigt knald en gang om måneden. Det kan hun ikke. I sengen vil hun domineres, men han er usikker og spørgende. Hun foreslår nye lege og stillinger, han afviser.

Sådan lever vi sammen

Monogami: at indgå ægteskab med eller stå i forhold til én partner ad gangen.Serielt monogami: at indgå ægteskab med eller stå i forhold til én partner ad gangen – flere gange i løbet af livet.Bigami: når én person er gift med to – og kun to – personer. Polygami: at indgå ægteskab med eller stå i forhold til flere personer samtidig.Polyamori: at have flere samtidige kærlighedsforhold, som alle involverede er bekendt og indforstået med – uanset om de deltagende partnere er gift eller ej.Kilde: DEN DANSKE ORDBOG, www.ordnet.dk, og Wikipedia.

Hun fik dårlig samvittighed over ikke at have dårlig samvittighed, forklarer hun og tænker tilbage på den dag for syv år siden, hvor hun første gang var sin mand utro. Siden har hun været sammen med flere og eksperimenteret en del, men denne aften, hvor hun for første gang i årevis forfulgte sit begær, endte det, som man kunne have forestillet sig. Hun ville ha’ – og det fik hun.

Hun er 35 år og har været sammen med sin mand i 11 år. De har to børn, hun er vellidt af familie og venner, og hun er glad for deres liv sammen midt på Sjælland. Stort set. Trods et livligt sexliv i begyndelsen af forholdet gik der – som for så mange andre – børn og vasketøj i den. Hun er den, der styrer hverdagen. I sengen kunne hun godt tænke sig, at han tog styring.

Han arbejder og rejser meget, og så kan han snildt nøjes med et hurtigt knald en gang om måneden. Det kan hun ikke. I sengen vil hun domineres, men han er usikker og spørgende. Hun foreslår nye lege og stillinger, han afviser.
»Jeg har forsøgt at sige direkte, hvad jeg gerne vil have, men det hverken tænder eller interesserer ham. Jeg har for eksempel en drøm om at prøve to mænd, men da jeg sagde det, gik han helt i chok. Jeg er hverken nymfoman eller pervers – jeg vil bare gerne have sex et par gange om ugen iblandet et gran af uforudsigelig,« forklarer hun.

Hun har fået smag for det. Flere forskellige partnere fra fester eller nettet, en affære med sin venindes bror over halvandet år og besøg i en swingerklub. Som et barn i en slikbutik vil hun have mere. Men det handler kun om sex. Ikke kærlighed.
»Mit hjerte ligger hos min mand. Jeg elsker ham, og det er ham, jeg vil være sammen med altid – han giver mig så meget uden for ægtesengen.« Hun rømmer sig og fortsætter:

»Jeg har ikke dårlig samvittighed, for jeg kan ikke kontrollere eller ignorere mine drifter. Og når jeg får en omgang kontant fysisk og psykisk opmærksomhed og bliver kigget på og behandlet som kvinde og seksuelt væsen, så får jeg – og dermed min familie – fornyet energi.«

Hun føler sig overbevist om, at ægtemanden er uvidende, men frygter hans reaktion, hvis han skulle opdage det.
»Det ville være forfærdeligt, hvis han ville skilles.«

Se, hvad vi ellers skriver om: #sex