Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram

Coops Partnerprogram: Ved du, hvordan du kan optjene bonus på bl.a. strøm, rejser, maling og forsikringer?

Når du benytter Coops Partnerprogram, optjener du bonus, som tikker direkte ind på din medlemskonto. Bonus er rigtige penge, som du kan bruge til at handle for i Coops butikker og på coop.dk. Uanset om du er småbørnsforældre, lige er flyttet hjemmefra eller er gået på pension, så er der bonus at hente hos Coops partnere. Få eksempelvis bonus, når hjemmet skal friskes op med maling og en omgang fliserens, eller når du skifter dit mobilabonnement til eesy. Vi har regnet på, hvor meget bonus personer i forskellige aldersgrupper kan optjene.

Så meget bonus kan en børnefamilie optjene

Eksempel: Emilie på 36 år og Mikkel på 39 bor i bungalow i Allerød. Sammen har de 2 børn på 2 og 5 år.

Emilie og Mikkel bor i Allerød med deres 2 børn Silke og Mads og hunden Max. Efter mange år på få kvadratmeter i København er parret flyttet i et ældre hus med egen have, og den gamle bungalow trænger til en kærlig hånd.

Emilie har læst i Coop app’en, at hun kan optjene bonus ved at købe produkter hos virksomheder, som Coop samarbejder med, og bonussen kan hun bruge til at købe ind for i sin lokale Coop-butik. Emilie og Mikkel har bl.a. købt en varmepumpe hos OK som erstatning for oliefyret, der var ved at stå af. 

Emilie og Mikkel bruger  ofte weekenderne på at sætte hus og have i stand. De vil bevare charmen ved det gamle hus, og rette op på skønhedsfejlene i stedet for at rydde grunden og starte forfra. Væggene trænger til maling, og fliseterrassen i haven er grøn af alger, så Emilie og Mikkel tager forbi Flügger Farver for at købe maling. Terrassen behøver de ikke knokle med selv – den klarer Dansk Fliserens for dem.

... bonussen kan hun bruge til at købe ind for i sin lokale Coop-butik.

Til sommer skal familien på ferie i Blåvand, og Emilie og Mikkel vil overraske børnene med en tur i Legoland, så parret har købt billetter til hele familien. Når familien er af sted på ferie, er det vigtigt for Emilie og Mikkel, at huset er forsikret mod ubudne gæster. De har udforsket forsikringsmarkedet og valgt en indboforsikring hos Coop Forsikringer fra Top Danmark. Hele husstanden er dækket, hvis uheldet er ude, og skulle der gå 1 år, uden familien får brug for forsikringen, får Emilie 5 procent af forsikringsprisen tilbage i bonus.

Efter sommerferien skal familiens ældste begynde i skole. Emilie og Mikkel har besluttet sig for, at Mads i den forbindelse skal have en mobiltelefon. Med et mobilabonnement hos eesy kan familien få bonus på alle abonnementer. Abonnementet er med fri tale. 

 

Så meget bonus optjener Emilie og Mikkel på 1 år via Coops Partnere

 • Ny varmepumpe fra OK: 1500 kroner i bonus.
 • Maling fra Flügger Farver: 10% i bonus. 50 liter maling = cirka 500 kroner i bonus.
 • Rens af fliseterrasse af Dansk Fliserens: 4320 kr. i bonus for fliserens på 100 kvadratmeter.
 • Besøg i Legoland: 4 personer = 1716 kr. (bonus: 35%) = 600 kroner i bonus.
 • Indboforsikring hos Coop Forsikringer: 250 kr. i velkomstbonus + 1 procent af betaling/mdr. = 25 kr./året. Altså 275 kr. om året.
 • Mobilabonnement hos eesy: 3 gange abonnement med fri tale 30 GB data. EU 10 GB data = 99,-/mdr. 9,9 kroner i Coop-bonus pr. måned = 118,8 kr./år. på 3 abonnementer = 356,40 kr.

I alt 7552 kr. i bonus på 1 år.

Så meget bonus kan et ægtepar med voksne børn optjene

Eksempel: Mette  på 61 år og Carsten på 63 år bor i parcelhus i Svendborg. Sammen har de 3 børn på 29, 27 og 25 år, der alle er flyttet hjemmefra.

Mette og Carsten bor i et parcelhus i Svendborg. Efter at parrets børn er fløjet fra reden, har de valgt at købe en mindre elbil, så de mere klimavenligt kan besøge deres børn, der er flyttet til Aarhus og København for at studere. Mette og Carsten har købt en ladepakke hos OK gennem Coops Partnerprogram, så parret nemt kan lade elbilen derhjemme. Samtidig har de købt bilforsikring med 0 kroner i selvrisiko hos Coop Forsikringer fra Top Danmark, og prisen for bilforsikringen tilpasser sig de kilometer, parret kører.

Mette og Carsten bruger en del af deres fælles fritid på kulturelle begivenheder. I fødselsdagsgave gav Mette Carsten billetter til musicalen She Loves You med hits fra John Lennon og Paul McCartney, som de skal se i Tivolis Koncertsal. Til efteråret har Mette og Carsten været gift i 25 år, og de har inviteret børn, venner og familie til at fejre dem på den store dag. De skal have buffet fra cateringfirmaet Smageriet, så de slipper for at stå i køkkenet og bare kan nyde festen. Mette og Carsten har i sølvbryllupsgave givet hinanden en 12 dages rejse med Hurtigruten. De skal sejle langs Norges kyst og forhåbentlig se nordlys.

... prisen for bilforsikringen tilpasser sig de kilometer, parret kører.

Mette er træt af ikke at kunne gennemskue sit mobilabonnement og skulle betale for en masse funktioner, som hun ikke bruger. Hun har derfor valgt at skifte sit abonnement til eesy, som er nemmere at gennemskue og har gratis oprettelse.

 

Så meget bonus optjener Mette og Carsten på 1 år via Coops Partnere

 • OK ladestander: 250 kr. i velkomstbonus.
 • Bilforsikring fra Coop Forsikringer: 250 kr. i velkomstbonus + 1 procent af betaling/mdr.
 • She Loves You via Billetlugen (til forpremiere i Tivolis Koncertsal) 2 x 795 = 1495 kr. Bonus = 224,25 kr.  (der kommer løbende andre forestillinger end den nævnte, som giver bonus)
 • Smageriet: 30 kuverter x 175 kroner = 5250 kr. Bonus = 420 kr.
 • Tur med Hurtigruten: Bonus = 1300 kr.
 • eesy: Mobilabonnement hos eesy: 2 x abonnement à fri tale 30 GB data. EU 10 GB data = 99,-/mdr. 9,9 kroner i Coop-bonus pr. måned = 118,8 kr./år. x 2 abonnementer = 237,60 kr.

I alt 2681,85 kr. i bonus på 1 år.

 

Så meget bonus kan en single optjene 
Eksempel: Mikkel på 25 år. Bor i lejlighed i Aarhus.

Mikkel læser til fysioterapeut i Aarhus og bor alene i lejlighed i midtbyen. Mikkel stifter bekendtskab med Coops Partnerprogram, da han flytter ind i lejligheden og skal tegne forsikringer. Hans mor har fortalt ham, at han kan oprette sig som medlem i Coop og købe forsikringer hos Coop Forsikringer, hvor der er 250 kr. i  velkomstbonus. Bonus kan han bruge til at handle mad for i Coops butikker. Han får ovenikøbet 5 procent af forsikringernes pris i bonus, hvis han ikke har haft brug for forsikringerne, når året er omme.

Ved siden af studiet arbejder Mikkel som receptionist i en privat klinik for fysioterapi. Han vil være fri til at gøre de ting, han har lyst til, og SU’en rækker ikke langt, når huslejen er betalt. Det betyder også, at Mikkel sparer, hvor han kan. Han har bl.a. optjent 10 procent i bonus på maling til lejligheden ved at købe malingen i Flügger Farver. Han har også købt et billigt mobilabonnement hos eesy, hvor han slipper for at betale for en masse funktioner, han ikke bruger. Til gengæld var oprettelsen gratis, og der er fri tale.

Til sommer skal Mikkel på en uges ferie til den spanske ferieø Mallorca. Han har købt fly og 4-stjernet hotel gennem Coops partner Rejs Med Bonus, og han optjener 5 procent af prisen på rejsen i bonus. 

.... Han har også købt et billigt mobilabonnement hos eesy, hvor han slipper for at betale for en masse funktioner, han ikke bruger. Til gengæld var oprettelsen gratis, og der er fri tale.

Når Mikkel sidder til undervisning på studiet, har han svært ved at se bogstaverne på tavlen. Han opsøger sin lokale Synoptik og får taget en gratis synsprøve, som viser, at han har brug for briller. Mikkel køber briller i Synoptik og får 5 procent af brillens pris i bonus. Han overvejer også at købe et par solbriller, dem er der også 5 procent bonus på.

Så meget bonus optjener Mikkel på 1 år via Coops Partnere

 • Eesy: 1 abonnement: 118,8 kr.
 • Coop Forsikringer: indbo- og ulykkesforsikring, rejseforsikring. 250 kr. i velkomstbonus x 3 = 750 + 1 % af betaling/mdr. Få dækket dine skader - ingen skader = 5 % af forsikring retur i bonus.
 • Rejs med bonus: 6028 kr. - bonus er 301 kr.
 • Synoptik: 5% på briller og solbriller. Bonus = 114,90 kr.
 • Maling fra Flügger Farver: 10% i rabat. Bonus = 300 kr.

I alt 1584,70 kr. i bonus på 1 år.

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.

Læs mere om