Annoncørbetalt indhold fra Coops partnerprogram

Coop lancerer rejseportal kun for medlemmer

Coop har fra årsskiftet lanceret egen rejseportal under navnet Rejs med Bonus. Her kan Coop-medlemmer booke ferier og getaways og undervejs få overblik over, hvor meget bonus den enkelte rejse giver.

Rejs med Bonus tilbyder 5-stjernede flyselskaber til en lang række populære destinationer, heriblandt flere destinationer i Sydøstasien, som for eksempel Thailand, Malaysia, Bali eller Singapore.

Man sparer penge på rejsen, når en procentdel ryger tilbage i budgettet som bonus

Det kan være en jungle at booke ferie. Vi vil alle gerne finde en billig løsning uden at risikere at gå på kompromis med standarden. Dét vil Coop gerne hjælpe sine medlemmer med. 

Fakta

Rejs med Bonus giver:

  • 5% på pakkerejser
  • 10% på hotelbookinger (kun hotel og ikke med fly)
  • 10% på specialrejser (temarejser, krydstogter, rundrejser o.l.)

 Derfor samarbejder Coop med forskellige rejseselskaber, der tilbyder Coop-medlemmer bonus. På den måde betaler man for den gode kvalitet, men sparer samtidig penge, når en procentdel ryger tilbage i husholdningsbudgettet som bonus på ens medlemskonto. 
 
Bonus er rigtige penge, der kan handles for i Coops dagligvarebutikker eller på coop.dk. 
 
Fordi det kan være svært at sammenligne udbyttet af de mange tilbud, rabatter og bonusser, som rejseselskaberne lover, har Coop kickstartet Rejs med Bonus. 
 
Rejsmedbonus.dk kan bruges som enhver anden rejseportal – indtast rejsemål, afrejsedato og antallet af passagerer, og vælg så den rejse, der passer dig. Når du når til selve bookingen, oplyser du dit medlemsnummer, og så kan du klikke dig rundt blandt de mange mulige hoteller og afgange og for hvert klik se, hvor meget bonus rejsen giver. 

Garanteret høj kvalitet

Rejs med Bonus er et samarbejde mellem Coop og det erfarne og prisvindende rejsebureau Atlantis Rejser. Selskabet har 25 års erfaring med at sende danskere på ferie i hele verden.

Rejs med Bonus tilbyder 5-stjernede flyselskaber til en lang række populære destinationer, heriblandt flere destinationer i Sydøstasien, som for eksempel Thailand, Malaysia, Bali eller Singapore. Man kan også rejse med bonus til spændende øriger som Seychellerne og Maldiverne.

Når Rejs med Bonus skriver 5-stjernet, så kan man regne med det. Rejs med Bonus foretrækker nemlig at være ærlige. Derfor har man mange steder trukket en stjerne eller to fra de officielle klassificeringer. Man vil altså opleve, at Rejs med Bonus for eksempel kun har givet tre stjerner til det samme hotel, flyselskab eller krydstogtskib, som andre har givet flere stjerner.

Hold øje med Rejs med Bonus

Der vil løbende dukke tilbud på nye rejsemål og rejseformer op på rejsmedbonus.dk.

Så derfor: Uanset hvad du drømmer om, så tjek sitet og se, om der ikke skulle være en løsning, der passer dig – og så ovenikøbet med bonus.

Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Coops partnerprogram.

Læs mere om