jul

Adventskalender: Få din julepynt på samvirke.dk

Vi har brug for din hjælp! Hos Samvirke vil vi gerne hylde den julepynt, der ikke ligner alt andet. Noget julepynt, der er lidt skævere end de vanlige røde julekugler på træet. Vi er på udkig efter den julepynt, der har en helt særlig værdi hjemme i din familie

Det er ikke rigtig jul før… Mormors gamle Georg Jensen-julekugle bliver hængt på den grønne gren eller de håndflettede julehjerter med uigennemskuelige mønstre, som du har arvet fra din grandtante, er fundet frem fra julepapkasserne. En sådan tanke har sikkert strejfet dig i dagene op til jul.

Det er også tilfældet i min familie. Dog med en lidt skævere indgangsvinkel.

For her kommer tingesten på ovenstående foto ind i billedet.

Du kan jo selv forsøge at tolke, hvad du ser på fotoet. I min familie kalder vi den bare tomaten. Et mislykket forsøg på et julehjerte, nu en vellykket juletradition i min familie.

Min ene storebror har skabt ”kunstværket”. Ifølge ham selv som 7-8-årig. Andre i familien mindes nu nok, at han var nærmere 12-13 år.

Måske har min storebror ret. Måske har han ikke. Men i denne sammenhæng er det også irrelevant. For hjemme hos os er det ikke jul, før tomaten hænger på træet.

Send en tekst om din julepynt til Samvirke