8. juli: Sommerkonkurrence - vind brætspil, isterningebakke eller bog

Svar rigtigt på dagens is-spørgsmål og vind fede præmier! Præmier for 20.000 kroner i alt i juli.

Præmier:

1 x Lékué Keep Cool isterningebakke - værdi 299,95,-

Med isterningformen fra Lékué kan du producere isterninger i låget. Der er plads til 33 store isterninger af gangen, og du får de fineste former ud af det. Boksen har plads til opbevaring af 132 stk. i den smarte tilhørende opbevaringsboks med termoeffekt. Termoeffekten sikrer, at du kan tage isterningerne med på terrassen, uden at de smelter alt for hurtigt. Formen er produceret i platinum silikone og BPA-fri plast.

1 x »Ternet Ninja« brætspil - værdi 349,95,-

Klar på et familiespil fuld af fart? Ternet ninja er et brætspil, hvor du skal følge befalingerne fra Sensei. Spillerne følger instruktionerne fra deres kort og vender timeglassene efter tur. Løber sandet ud, risikerer du at tabe. Fart på menneske!

2 x »Tværs over Atlanten« af Mads Vangsø - værdi 249,95,-

Hvad får en midaldrende mand på næsten 50 år til at beslutte sig for at ro over Atlanterhavet i en lille båd sammen med en god ven? Det svarer tidligere radio- og tv-vært Mads Vangsø, der er kendt fra bl.a. Tæskeholdet og Monkey Business, på i »Tværs over Atlanten«. Han deltager i løbet af vinteren 2018 og 2019 i verdens hårdeste ro-konkurrence, hvor deltagerne ror 4.500 kilometer fra De Kanariske Øer til Caribien. De hurtigste gør det på 29 dage, mens de sidste først kommer i mål efter mere end 60 dage på åbent hav. »Tværs over Atlanten« er Mads Vangsøs personlige fortælling om at stoppe op i livet som kendt radiovært og ønske sig noget helt andet.

Se, hvad vi ellers skriver om: #konkurrence, #sommer og #quiz