FOKUS
rejser
Forkert! Rosévinens historie kan spores helt tilbage til antikken. I Provence har man fremstillet rosévine i 2.500 år.
Forkert: For at fremstille rosévin kræves perfekte druer og et stort kendskab til fremstillingsmetoderne. I Provence har vinbønderne udviklet metoden med direkte presning af druerne, hvilket fremmer aromarigdommen.
Forkert: Som alle andre vine bærer rosévinene præg af det sted, hvor druerne gror. I Provence er det treenigheden af klima, druesorter og knowhow, der har gjort regionen kendt for sine tørre, lyse og aromatiske rosévine.
Forkert! En rosévin passer perfekt til tidens madstil: vegetar- eller flexitar-anretninger, masser af salater, retter fra fjerne himmelstrøg, lette kødretter ….
Rosévinene fra Provence kan sagtnes komme med til bords!
Forkert: Så snart solen skinner, får vi lyst til rosévin, men selv hvis solen ikke skinner, kan man drømme sig til sol og lysere tider ved at skænke et glas rosévin!
Denne artikel er sponsoreret og lavet i samarbejde med Vins de Provence.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10