5. juli: Sommerkonkurrence - vind badebassin, spil eller bog

Svar rigtigt på dagens is-spørgsmål og vind fede præmier!

Præmier:

1 x Bestway badebassin - værdi 699,-

Hop i poolen og svøm, plask og leg på de lune sommerdage. Bestway badebassinet kan rumme 5.377 liter vand og har plads til flere badegæster på een gang. Bassinet bliver leveret med en filterpumpe.

1 x »Pass the Bomb« brætspil - værdi ca. 129,-

Pass the Bomb er et sjovt selskabsspil for venner og familie. Kom af med bomben, inden den eksploderer! Det kan du kun gøre ved at finde på ord, som indeholder bogstaverne på kortet. Først ved et rigtigt svar må du sende bomben videre til næste spiller. Udfordringen er, at du ikke ved, hvornår den eksploderer. Har du 3… eller 30 sekunder? Det ved man aldrig!

 

2 x »Kniv« af Jo Nesbø - værdi 159,95,- pr stk.

Det går ikke godt for Harry Hole for tiden. Efter han er begyndt at drikke igen, har hans eneste kærlighed, Rakel, smidt ham ud. Jobbet på Politiskolen har han også mistet. Dog fik han, som afdanket legende, lige akkurat lov til at tage sig af de mindre papir- og rutinesager hos politiet i Oslo. Harry står nu ved en skillevej. Skal han give op eller rejse sig igen? Han ved, at han ikke har mere at miste og går ud på en enlig mission mod sin gamle fjende.I krimien »Kniv« bliver den berømte efterforsker udsat for større udfordringer, end hvad han nogensinde kunnet forstille sig.

Se, hvad vi ellers skriver om: #konkurrence, #sommer og #quiz