3 gode bud på mad til grillen, hvad end det skal være uden kød eller til gæster. Prøv den marinerede gris, de grillede asparges eller muslinger i gryde over ild og kul
Grillede tern af marineret gris går man sjældent galt i byen med. Vi marinerer i øl, fordi det giver dybde til smagen. Har du masser af kål og gulerødder, så lav en større portion slaw og brug af den til frokosten i morgen. Så bliver den endnu mere blød og snasket.
Der er ikke noget, der skriger mere sommer, end asparges. Her lader vi dem spille hovedrollen i en opskrift på en lækker frokostanretning, en eksklusiv salat på buffeten eller som en let hovedret med et godt stykke brød til.
Muslinger er klimavenlige og smager brandgodt. I denne opskrift er grøntsagerne ikke blot til at give smag, men også til at give retten fylde. Vi spiser muslingerne med fingrene og bruger en hel, tom skal som pincet til at lirke kødet ud af de øvrige skaller.