12. juli: Sommerkonkurrence - vind frugtkniv, brætspil eller bog

Svar rigtigt på dagens is-spørgsmål og vind fede præmier! Præmier for 20.000 kroner i alt i juli.

Præmier:

1 x Endeavour frugtkniv - værdi 699,-

Frugtkniven fra Endeavour er 15 cm lang og skabt med et slankt og fleksibelt blad, fremstillet af Damaskus stål og FSC-certificeret Pakka-wood. Kniven er ideelt til at skrælle og udskære frugter som f.eks. æbler, appelsiner, ananas, mango m.v.

1 x »Vildkatten« brætspil i Ramasjang udgave - værdi 249,95,-

Onkel Reje, Hr. Skæg, Rosa fra Rouladegade, Motor Mille og alle de andre figurer, som du kender fra Ramasjang, er spredt ud over hele spillepladen - og det er din opgave at finde dem før dine modspillere! Denne Ramasjang udgave af Vildkatten er inspireret af det originale spil. Reglerne er stadig de samme, og det gælder om hurtigst at finde billedet på spillebrættet før de andre.

2 x »Tværs over Atlanten« af Mads Vangsø - værdi 249,95,-

Hvad får en midaldrende mand på næsten 50 år til at beslutte sig for at ro over Atlanterhavet i en lille båd sammen med en god ven? Det svarer tidligere radio- og tv-vært Mads Vangsø, der er kendt fra bl.a. Tæskeholdet og Monkey Business, på i »Tværs over Atlanten«. Han deltager i løbet af vinteren 2018 og 2019 i verdens hårdeste ro-konkurrence, hvor deltagerne ror 4.500 kilometer fra De Kanariske Øer til Caribien. De hurtigste gør det på 29 dage, mens de sidste først kommer i mål efter mere end 60 dage på åbent hav. »Tværs over Atlanten« er Mads Vangsøs personlige fortælling om at stoppe op i livet som kendt radiovært og ønske sig noget helt andet.

Se, hvad vi ellers skriver om: #konkurrence, #sommer og #quiz