10. juli: Sommerkonkurrence - vind rosévin, salatskål eller bog

Svar rigtigt på dagens is-spørgsmål og vind fede præmier! Præmier for 20.000 kroner i alt i juli.

Præmier:

2 x The Yellow Wood Rosé, Spier, 2018 - værdi 300,-

Dufter let og frugtigt af røde kirsebær og rabarber, mens intensiteten kun tiltager en anelse i smagen, der ligeledes har røde kirsebær, men også mere syrlige rabarber, citron og nogle vibrerende bitternoter i slutningen. Tør og saftig med ok syre. Let at drikke.

1 x BITZ salatskål - værdi 399,95,-

Stor salatskål i sort stentøj med en glansfuld, grøn glasur på indersiden kombineret med mat reaktiv glasur på ydersiden. Skålen er perfekt til store salater og anretninger. Velegnet til opvaskemaskine, mikroovn og ovn op til 220 grader. Diameter 30 cm, højde 10 cm.

2 x »Tværs over Atlanten« af Mads Vangsø - værdi 249,95,-

Hvad får en midaldrende mand på næsten 50 år til at beslutte sig for at ro over Atlanterhavet i en lille båd sammen med en god ven? Det svarer tidligere radio- og tv-vært Mads Vangsø, der er kendt fra bl.a. Tæskeholdet og Monkey Business, på i »Tværs over Atlanten«. Han deltager i løbet af vinteren 2018 og 2019 i verdens hårdeste ro-konkurrence, hvor deltagerne ror 4.500 kilometer fra De Kanariske Øer til Caribien. De hurtigste gør det på 29 dage, mens de sidste først kommer i mål efter mere end 60 dage på åbent hav. »Tværs over Atlanten« er Mads Vangsøs personlige fortælling om at stoppe op i livet som kendt radiovært og ønske sig noget helt andet.

Se, hvad vi ellers skriver om: #konkurrence, #sommer og #quiz