AllergiAllergi / Se hele temaet

Kommentarer til galleriet

høfeber

se samvirke med råd og check akupunktur. Knus mutti

- grethe - 2. maj 2012 07:29

hjælp til høfeber

Hej måske er i allerede mange der har forsøgt ... men zoneterapi og akkupuntur er for mig must have i pollen sæsonen da jeg har astma oveni når sæsonen er der min vej blev ovenstående efter et liv i piller og inhalatorer jeg tager turen med det hvert år og er fri for symptomer efterfølgende et tip fra mig til jer...

- sommerfuglen - 2. maj 2012 09:02

Kommentarer og egne erfaringer

"Undersøgelsen viste også, at folk, der fik en god nattesøvn, havde mindre problemer med nattesøvn i forhold til dem, der måske ikke fik så god nattesøvn. "
DOH!! :D

Motion - ja, måske hjælper det - eller også motionerer vi ikke så meget, når vi har det vildt dårligt og næsen løber i vildskab, eller man ligefrem hiver efter vejret pga astma? (Dvs. ikke-allergikere muligvis motionerer mere, fordi de ikke støder på disse forhindringer?)

Men ellers udmærkede råd, tror jeg.

Jeg tror det med stress har meget at sige - Nogle gange hjælper det mig bedst at slappe af, og helst holde mig varm. Desuden fik jeg en masse røde knopper under min skilsmisse, som forsvandt, da jeg tog allergimedicin.

Andre erfaringer:

Jeg synes, det hjælper at opholde sig nær vand, måske fordi det "binder" pollen.

Tyggegummi kan også undertrykke den løbende næse lidt.

... Og så synes, jeg, at allergisymptomerne kan "trigges" af, at jeg fryser eller har det alt for varmt (!)

- MFJ - 23. apr 2014 20:19

Allergi

Er man birkepollenallergiker, hjælper det at rejse syd for Alperne. Alternativt kan man søge tilflugt ved en vestvendt kyst, da vindretninger oftest er vestlig.

- Bodil - 4. maj 2015 13:14

Kommenter galleriet

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.
Sundhed/Tema

Temaet  Allergi