Vegansk mad: Kartoffelsalat med avokado og brøndkarse

Lækker kartoffelsalat - lige til en sommerdag. Opskriften er skrevet af Thomas Erex og stammer fra kogebogen "Veganske livretter"
Vegansk mad: Kartoffelsalat med avokado og brøndkarse
  • 2 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

5 stk kogte kartofler, afkølede. Gerne nye kartofler
1 stk. avokado
1 stk. fintsnittet løg
5 spsk. olie, gerne hørfrøolie
- Saft fra ½ citron
1 håndfuld frisk brøndkarse
0.5 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. salt
5 dråber tabasco
- friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. 1.Mos avokadoen, og bland så mosen med de øvrige ingredienser. 
  2. 2.Vend til sidst kartoflerne i, og husk endelig at smage til med rigeligt salt og peber.
  3. 3.Servér kartoffelsalaten til fx deller eller grillede lækkerier.