Tomatblinis med fåreyoghurt

Lækre små blinis, som kan spises lune eller kolde. Til picnic: Pak blinis i bagepapir og server direkte fra papiret med en skefuld fåreyoghurt og lidt basilikum.
Tomatblinis med fåreyoghurt
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g tomat
1 dl. groft hakket basilikum
2 dl. reven parmesan
1 stk. stort æg
1 fed hvidløg
- salt og peber
3 dl. hvedemel
- olivenolie
- fåreyoghurt
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1.Hak tomaterne og kom dem i en skål.
  2. 2.Vend tomaterne med basilikum, parmesanost, æg, revet hvidløg og lidt salt og peber.
  3. 3.Vend blandingen godt rundt. Tilføj nu melet, indtil du har en fast »fars«.
  4. 4.Tag farsen op med ske og kom varm olie på en pande.
  5. 5.Lad blinis blive gyldne på begge sider. Skru ned for varmen og gennemsteg dem.
  6. 6.Serveres med fåreyoghurt og drysses med basilikum 

Tip!

Tomatblinis er herlige sammen med en salat af salatblade, agurk og hakkede valnødder.