Suppe med andebryst og asparges
AFTENSMAD

Suppe med andebryst og asparges

Denne klare, asiatiske suppe med and og asparges får et ekstra asiatisk twist, når du pynter den med tørret tang tilsidst.  
  • 4 Personer

Ingredienser

125 g ægnudler
- Suppe:
1 l. hønsebouillon
1 spsk. sukker
dl. vermouth
- sojasauce
1 stk. andebryst
250 g grøn asparges
200 g Bobby-bønner
1 stk. plade tang

Sådan gør du

  1. 1
    Kog nudlerne ifølge vejledning på posen.
  2. 2
    Kom nudlerne i en skål med koldt vand.
  3. 3
    Kom bouillon, sukker og vermouth i en gryde, og kog op.
  4. 4
    Skær andebrystet i meget tynde skiver (med eller uden fedtkant, og kom kødet i den simrende suppe)
  5. 5
    Skær asparges i mindre stykker, og kom i suppen sammen med bønner.
  6. 6
    Kødet skal koge i alt 2-3 minutter og grøntsagerne i ca. 1 minut.
  7. 7
    Tag suppen fra varmen, og smag til med sojasauce.
  8. 8
    Kom nudler i skåle, og hæld suppe med fyld henover.
  9. 9
    Drys lidt skåret tang henover.