Suppe med andebryst og asparges
- 4 Personer
Ingredienser
125 g | ægnudler |
- | Suppe: |
1 l. | hønsebouillon |
1 spsk. | sukker |
dl. | vermouth |
- | sojasauce |
1 stk. | andebryst |
250 g | grøn asparges |
200 g | Bobby-bønner |
1 stk. | plade tang |
Sådan gør du
-
1Kog nudlerne ifølge vejledning på posen.
-
2Kom nudlerne i en skål med koldt vand.
-
3Kom bouillon, sukker og vermouth i en gryde, og kog op.
-
4Skær andebrystet i meget tynde skiver (med eller uden fedtkant, og kom kødet i den simrende suppe)
-
5Skær asparges i mindre stykker, og kom i suppen sammen med bønner.
-
6Kødet skal koge i alt 2-3 minutter og grøntsagerne i ca. 1 minut.
-
7Tag suppen fra varmen, og smag til med sojasauce.
-
8Kom nudler i skåle, og hæld suppe med fyld henover.
-
9Drys lidt skåret tang henover.