Stegt sennepsild med løgringe
HOVEDRET

Stegt sennepsild med løgringe

Lækkert fyld med cremefraiche, sennep, løg, æbler og radiser
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g sildefileter
2 stk. løg
1 stk. 
æble
300 g ærter, optøede
8 stk. radiser
lidt frisk estragon

Fyld

3 spsk. sød sennep
3 spsk. cremefraiche 38%
lidt Lidt salt og peber
1.5 dl. hvedemel Stegt sennepssild med løgringe
lidt smør og olie

Sådan gør du

  1. 1
    Åbn sildefileterne.  
  2. 2
    Rør fyldet sammen, og smør lidt på sildens kødside.  
  3. 3
    Luk sildene sammen, og vend dem i mel.   
  4. 4
    Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.  
  5. 5
    Skær løgene i skiver, og vend dem i mel.  
  6. 6
    Steg dem gyldne i smør og olie på en anden pande.   
  7. 7
    Skær æble i tynde både, og steg dem møre.  
  8. 8
    Anret dem med ærter på 4 tallerkener.  
  9. 9
    Server med sild, løg, æble, radiser og et drys estragon.   

Tip!

Steg dobbelt så mange sild, som du skal bruge. Opbevar dem i køleskabet, og læg dem på rugbrødet til madpakken de kommende dage.