Stegt sennepsild med løgringe

Lækkert fyld med cremefraiche, sennep, løg, æbler og radiser
Stegt sennepsild med løgringe
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g sildefileter
2 stk løg
1 stk. 
æble
300 g ærter, optøede
8 stk radiser
lidt frisk estragon
3 spsk. sød sennep
3 spsk. cremefraiche 38%
lidt Lidt salt og peber
1.5 dl. hvedemel
lidt smør og olie

Sådan gør du

  1. 1.Åbn sildefileterne.  
  2. 2.Rør fyldet sammen, og smør lidt på sildens kødside.  
  3. 3.Luk sildene sammen, og vend dem i mel.   
  4. 4.Steg dem gyldne på hver side i cirka 3 minutter.  
  5. 5.Skær løgene i skiver, og vend dem i mel.  
  6. 6.Steg dem gyldne i smør og olie på en anden pande.   
  7. 7.Skær æble i tynde både, og steg dem møre.  
  8. 8.Anret dem med ærter på 4 tallerkener.  
  9. 9.Server med sild, løg, æble, radiser og et drys estragon.   

Tip!

Steg dobbelt så mange sild, som du skal bruge. Opbevar dem i køleskabet, og læg dem på rugbrødet til madpakken de kommende dage.