Spicy ketchup

Opskriften giver én flaske ketchup, der er dejlig som tilbehør til blandt andet hotdogs, ovnbagte rodfrugter eller i sandwich.
Spicy ketchup
  • 0 Personer

Ingredienser

150 g æbler
250 g modne cherrytomater
0.5 stk. 
skalotteløg
0.75 dl. æblecidereddike
1 tsk. hel koriander
0.5 tsk. stødt ingefær
0.5 tsk. stødt allehånde

0.5 tsk. fint salt
0.25 tsk. chiliflager, tørrede
- friskkværnet peber
1 dl. rørsukker

Sådan gør du

  1. 1.Skræl æblerne og fjern kernehuset, skær dem herefter i tern sammen med cherrytomater. Bland det i en gryde sammen med løg, eddike og krydderier.
  2. 2.Bring blandingen i kog over medium varme, og lad den simre, til det hele er mørt. Blend blandingen, så den er jævn og ensartet.
  3. 3.Tilsæt sukker, og smag ketchuppen til. Bringes til slut i kog og påfyldes varm på skoldede glas/flasker.