Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør
AFTENSMAD

Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør

Bliv din egen Michelin kok med denne smukke forret. Snowcrab og kammuslinger i brunet citronsmør lyder i sig selv som en prisvindene ret - og den smager mindst ligeså godt!
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g Snowcrabkløer
400 g store kammuslinger
3 dl. belugalinse
50 g smør
1 stk. citron
1 dl. fritureolie
- 12 blade salvie eller persille

Sådan gør du

  1. 1
    Optø krabber og kammuslinger i køleskab.
  2. 2
    Kog linserne efter henvisning på emballagen.
  3. 3
    Smelt smørret og lad det brune langsomt i en gryde.
  4. 4
    Når det er brunet og gyldent, hælder du det i en kop. Lad bundfaldet synke. Hæld nu forsigtigt det klare brune smør over i den renvaskede gryde. Bundfaldet smider du bare ud. Smag smørret til med lidt citronsaft.
  5. 5
    Kom olie i en helt lille gryde og lad den blive varm.
  6. 6
    Steg bladene i nogle få sekunder og tag dem op.
  7. 7
    Læg på køkkenrulle for at afdryppe.
  8. 8
    Steg kammuslingerne 2 minutter per side i lidt smør.
  9. 9
    Krabbekløerne er spiseklare og serveres kolde.
  10. 10
    Spred lidt belugalinser ud på hver tallerken. Resten sætter du i en fin skål på bordet.
  11. 11
    Kom krabbekløer og kammuslinger på tallerkenen sammen med citronskiver og salvie.
  12. 12
    Dryp lidt varmet brunet smør over og server.