Smørrebrød de luxe

Der skal ikke meget til, før rugbrødsmaden får karakter af luksus. Her serverer vi makrel i tomat og og krabbesalat med mayonnaise og grønt til frokost. 
Smørrebrød de luxe
  • 4 Personer

Ingredienser

4 skiver rugbrød
- smør
1 håndfuld basilikumblad
2 dåser makrel i tomat, hele fileter
4 spsk. mayonnaise
2 spsk. soltørret tomat i olie
1 dåse krabbekød
1 dl. creme fraiche 38%
1 knsp. wasabipasta
4 skiver rugbrød
- smør
4 stk kogte grønne asparges
4 stk salatblade

Sådan gør du

  1. 1.Smør brødet, og drys basilikum herpå.
  2. 2.Kom makrelfilet herpå. Kom mayonnaise på. Skær tomater i mindre stykker og top dem med mayonnaisen. Krydr gerne med lidt hakket krydderurt.
  3. 3.Afdryp krabbekødet. Rør cremefraiche med wasabi, og smag til med salt og peber.
  4. 4.Vend krabbekød heri.
  5. 5.Smør rugbrød, og læg salatblad på. Kom krabbesalat og asparges herpå. Drys gerne med lidt hakket krydderurt.