Skinkemignon Tonnato
FORRET

Skinkemignon Tonnato

Italiensk specialitet af tynde skiver skinkemignon med cremet tunsauce. Spises som forret inden et større måltid. 
  • 6 Personer
  • 45 Minutes

Ingredienser

2 stk. skinkemignoner, a ca. 350 g
1 spsk. olivenolie eller smør
- salt og peber
1 stk. ds tun i vand
1 dl. ymer
3 spsk. kapers
- evt. nogle dråber tabasco
- Citronskiver og persille
400 g brød og evt. en salat med fx rødbeder

Sådan gør du

  1. 1
    Dup skinkemignonerne med køkkenrulle.
  2. 2
    Krydr med salt og peber.
  3. 3
    Varm olien i en gryde ved god varme og brun skinkemignonerne på alle sider, 1-2 minutter i alt.
  4. 4
    Hæld 1 dl vand ved.
  5. 5
    Skru ned til svag varme og lad mignonerne stege under låg i 10 minutter på hver side, i alt 20-25 minutter til centrumtemperaturen er 65-70 grader.
  6. 6
    Stil det i køleskabet, til det skal anrettes.
  7. 7
    Rør tonnato sammen af tun, ymer og kapers og smag til med salt, peber og evt. tabasco.
  8. 8
    Skær kødet i tynde skiver, som anrettes på et fad.
  9. 9
    Hæld dressingen over, så alle skiver er dækket og pynt med citronskiver og persille.
  10. 10
    Stil retten i køleskabet, til den skal serveres.