Sandwich med sølvbede og brie

Med tynde sprøde skiver æble, rødløg og pinjekerner
Sandwich med sølvbede og brie
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. sølvbede
- olivenolie
lidt Lidt salt og peber
1 stk. langt flute
1 stk. fed hvidløg
1 stk. 
æble
250 g brieost
1 stk. rødløg
40 g pinjekerner
4 spsk. rosiner
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1.Skær bunden af sølvbeden, og svits bladene kort i olie på en pande.  
  2. 2.Flæk brødet, og gnid fladerne med gennemskåret hvidløg. Læg sølvbeder på bunden af brødet.  
  3. 3.Skær æblet i tynde skiver, og fordel dem på brødet Skær osten i mindre stykker, og læg dem på brødet.
  4. 4.Hak rødløg fint, og drys det over sammen med pinjekerner, rosiner og persille.  Dryp lidt olivenolie på brødets overdel, og læg brødet sammen.
  5. 5.Del det i 4 og server.