Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte

En let ret inspireret af det mellemøstlige køkken. Kyllingen krydres med kanel og serveres med frisk appelsin i skåle af salatblade. 
Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte
  • 8 Personer

Ingredienser

500 g Kyllingebryst
4 spsk. olie
2 stk salatløg
2 tsk. kanel
- salt og peber
2 stk appelsiner
1 stk. agurk
2 stk hoveder icebergsalat

Sådan gør du

  1. 1.Skær kyllingen i meget tynde skiver.
  2. 2.Svits godt i olie på en pande.
  3. 3.Skær løget i tynde skiver, og svits med.
  4. 4.Drys med kanel, salt og peber, og svits, indtil kyllingen er gennemstegt.
  5. 5.Tag fra panden, og afkøl.
  6. 6.Skær den ene appelsin i små stykker, og snit agurken i tynde stave.
  7. 7.Fjern de yderste store blade fra salathovedet.
  8. 8.Du skal kun bruge de mindre, skålformede blade.
  9. 9.Kom kylling og løg i skålene, og top med appelsin og agurk.
  10. 10.Dryp saft fra den anden appelsin over, og pynt med koriander.
  11. 11.Server.

Tip!

Vend kogt kold bulgur med kylling og grønt før servering.