Roulade med nutella
BAGVæRK

Roulade med nutella

En hjemmebagt roulade smager af meget mere end dem, du køber færdiglavet. Især når fyldet er Nutella! Netop fyldet gør, at denne roulade især gør sig godt på kagetallerkenen til børnefødselsdagen.
  • 10 Personer

Dej

3 stk. æg
2 dl. sukker
2 tsk. vaniljesukker
1 dl. hvedemel
1 dl. kartoffelmel
2 tsk. bagepulver
1 dl. mælk
1 dl. sukker

Fyld

300 g Nutella el. lign. produkt
4 dl. piske-fløde
- krymmel

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 250 grader.
  2. 2
    Kom æg, sukker og vaniljesukker i en skål. Pisk sammen med en elpisker, indtil blandingen bliver skummet.
  3. 3
    Bland mel, kartoffelmel og bagepulver sammen i en anden skål, og vend i æggeblandingen. Rør mælken i.
  4. 4
    Dæk bunden på en bradepande (cirka 30x40 cm) med bagepapir. Hæld dejen i, og bred ud over nærmest hele formen.
  5. 5
    Sæt bradepanden midt i ovnen, og bag i 5 minutter.
  6. 6
    Læg et stykke bagepapir på bordet, og drys sukker over. Vend den nybagte dej ud på det sukrede papir. Lad stå i fem minutter, og træk forsigtigt det bagepapir, som dejen blev bagt på, af. Lad dejen afkøle helt.
  7. 7
    Smør Nutella ud over dejen, og rul sammen til en lang roulade. Lad lukningen vende nedad. Lad rouladen ligge i papiret og en plasticpose, indtil den skal serveres.
  8. 8
    Pisk fløden til skum. Skær kagen i skiver, og server med flødeskum og krymmel.