Røget hellefisk med coleslaw
FROKOST

Røget hellefisk med coleslaw

Opdateret rugbrødsmad, der knaser lidt på den gode måde. Hellefisken er en ypperlig fisk, som giver denne mad et strejf af delikatesse. 
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. god håndfuld spidskål eller hvidkål
1 stk. gulerod
2 spsk. cremefraiche 18%
1 tsk. Fiskesennep
4 stk. skiver rugbrød
4 stk. skiver røget hellefisk
- smør
4 stk. citronskiver
- dild

Sådan gør du

  1. 1
    Snit kål og gulerod helt fint.
  2. 2
    Rør cremefraiche og sennep sammen i en skål, og vend kål heri.
  3. 3
    Smør rugbrødet, og kom en rulle røget hellefisk på den ene side af brødet.
  4. 4
    På den anden side kommer du coleslaw.
  5. 5
    Pynt med citron og dild og server.