Rødspætteruller  en papilotte
FROKOST

Rødspætteruller en papilotte

En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød.
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk. rødspætter
1 bundt persille
lidt Lidt salt og peber
- butter beans
12 stk. tomater
75 g oliven Blandede oliven
0.5 stk. 
skalotteløg
0.5 stk. fed hvidløg
1 håndfuld citrontimian Brug evt. oregano

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200 C.   
  2. 2
    Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul hver filet om en lille tot persille. Hæft den med en tandstikker.  
  3. 3
    Bland bønner, tomater og oliven i en skål. Pisk, i en anden skål, olivenolie, løg, hvidløg, citrontimian, salt og peber sammen. Vend blandingen i bønnerne og smag evt. til med ekstra salt og peber.   
  4. 4
    Fordel bønneblandingen på 4 kvadratiske stykker bagepapir og læg 1-2 rødspætteruller på toppen af hver bunke.   
  5. 5
    Træk hjørnerne på papiret og snør papiret sammen, så hver pakke former en lille bylt. Bind stegesnor om, så de er lukkede under bagningen.  
  6. 6
    Bag pakkerne i ca. 20 min.   
  7. 7
    Server dem straks, gerne med groft brød.