Rødspætteruller en papilotte

En papilotte betyder, at man pakker fisk eller kød ind i bagepapir. Det holder på den gode smag. Server med groft brød.
Rødspætteruller  en papilotte
  • 4 Personer

Ingredienser

8 stk rødspætter
1 bundt persille
lidt Lidt salt og peber
- butter beans
12 stk tomater
75 g oliven
0.5 stk. 
skalotteløg
0.5 stk. fed hvidløg
1 håndfuld citrontimian

Sådan gør du

  1. 1.Tænd ovnen på 200 C.   
  2. 2.Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul hver filet om en lille tot persille. Hæft den med en tandstikker.  
  3. 3.Bland bønner, tomater og oliven i en skål. Pisk, i en anden skål, olivenolie, løg, hvidløg, citrontimian, salt og peber sammen. Vend blandingen i bønnerne og smag evt. til med ekstra salt og peber.   
  4. 4.Fordel bønneblandingen på 4 kvadratiske stykker bagepapir og læg 1-2 rødspætteruller på toppen af hver bunke.   
  5. 5.Træk hjørnerne på papiret og snør papiret sammen, så hver pakke former en lille bylt. Bind stegesnor om, så de er lukkede under bagningen.  
  6. 6.Bag pakkerne i ca. 20 min.   
  7. 7.Server dem straks, gerne med groft brød.