Rabarberlikør

Rabarber beruses i vodka og friskes op med danskvand.
Rabarberlikør
  • 0 Personer

Ingredienser

400 g rabarber
400 g sukker


1 stk. vaniljestang
0.5 l. vodka

Sådan gør du

  1. 1. Skær rabarber i mindre stykker, og kom dem i et patentglas sammen med sukker og en flækket vaniljestang.Hæld vodka på, og luk tæt.  
  2. 2. I de første par dage er det en god idé at vende glasset en gang om dagen, så sukkeret opløses. Lad derefter likøren stå og trække i mindst 3 uger og gerne et par måneder.  
  3. 3. Sigt rabarber og vaniljestang fra, og opbevar likøren i en fin flaske.Server den som læskende drink ved at komme isterninger i glasset og tilføje saft fra ½ lime. Hæld 6-8 centi-liter likør heri, og fyld op med danskvand.