Porre- og blomkålssuppe med salsa verde

Fyldig hverdagssuppe til en grøntsagsdag
Porre- og blomkålssuppe med salsa verde
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk porrer
1 stk. blomkålshoved
4 spsk. mascarponeost
1 spsk. hønsefond
8 dl. vand
lidt Lidt salt og peber
4 spsk. kapers
4 spsk. hakket persille
1 spsk. sennep
1 dl. olie


Sådan gør du

  1. 1.Skær porrer og blomkål i mindre stykker, og kom dem i en gryde sammen med ost, fond og 8 deciliter vand.  
  2. 2.Kog det op, og lad det simre i cirka 8 minutter.  
  3. 3.Blend suppen i gryden, og juster konsistensen med mere vand.  
  4. 4.Smag til med salt og peber.  
  5. 5.Kom alle ingredienser til salsaen i en blender, og blend den til grov konsistens som pesto.  
  6. 6.Server suppen med en god skefuld salsa verde.   

Tip!

Rester af salsa verde kan du røre med en dåse tun og bruge i en salat.