Platte med anderillette af rester fra andestegen

Andens rester på fransk med cornichoner og sennepscreme, og med de bagte æbler til, bliver det også dansk vintermad.
Platte med anderillette af rester fra andestegen
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk 
æble
200 g pillet stegt andekød
1 spsk. andefedt
1 dl. cremefraiche 18%
2 spsk. mayonnaise
2 spsk. grov sennep
- cornichoner eller drueagurker
- surdejsbrød
- radicciosalat
1 stk. lille rødløg
- bredbladet persille

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Sæt æblerne på en bradepande, og bag dem møre i cirka 30 minutter.
  3. 3.Pil andekødet fint, og vend det med andefedt. Lun det let i ovnen.
  4. 4.Rør sennepscremen sammen.
  5. 5.Server anden med cornichoner, ristet brød, salatblade, hakket løg og et drys persille.